"Being no poet, having no fame, Permit me just to sign my name" - Maria Callas

torsdag 21 juni 2012

26. (do you belive everything they write in all those magazines?)

stay out of love until you're ready
(stay out of it 'cause it scares you)
------
ska på peace & love visade det sig. sådär spontant en vecka före. men jag tackar ju inte nej till en gratisbiljett.
är ni där får ni komma förbi ung vänsters tält/bokbord och kramas med mig.
------
Hon hette Liv. Men det hjälpte inte.
------
"Alltså hade han sagt: jag älskar dig. Men menat: älska kan jag inte; men jag kan göra kärlekens gärningar; dess apspel och pantomin."
- Hjalmar Söderberg, ur Den allvarsamma leken
------
har börjat knåpa ihop en sommarspellista, lite med det jag lyssnar på i sommar. subscriba om ni vill och rätt vad det är kanske den är lite uppdaterad.
anyway HÄR är den.
------
spenderade en timme med hjärtat utanpå bröstet och Rafael på andra sidan telefonlinjen. och det är så mycket värt att han är min vän.
vänner är så mycket värt
------
I natt drömde jag om Gaga. Det var längesedan jag gjorde det nu.
Hon skulle bo på hotell i Gävle och när hon gick in såg jag henne på avstånd, hon strålade av skönhet, trots en rätt ordinär svart outfit och ett nerböjt huvud för att hindra  kamerablixtarnas närgångenhet.
Jag hade varit där på någon slags uppdrag att säga när hon kom, för jag skyndade mig till Sandviken för att berätta för mitt gäng med monsterkompisar att hon var påväg.
I huset i Sandviken höll alla på att förbereda sig inför Gagabesöket. Det skulle bli så himla trevligt att hon tog sig tid att komma och hälsa på oss. Jag fick låna en dusch.
Sedan var vi ett litet gäng som åkte iväg i bil för att hämta Gaga inne i centrala Sandviken. Behöver jag säga att stan såg helt annorlunda ut mot i verkligheten? Vi fick leta efter henne. Jag hittade henne tillslut i alla fall. Hon stod i alla fall i ett gathörn och såg lite förvirrad ut, i en utstyrsel som liknade en enklare version av den här. Det var en relativt folktom gatukorsning med ett litet kafé. När Gaga såg mig sken hon upp och hälsade på mig, självklart med mitt namn. Vi satte oss i bilen och åkte lite fel, minns jag.
Men vad vi gjorde i villan vid ICA Maxi med alla Gagafans är inget jag minns, kanske kom jag aldrig så långt i drömmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar