"Being no poet, having no fame, Permit me just to sign my name" - Maria Callas

söndag 17 juni 2012

25. (på radio och tv? vi vill också vara med)

 Untitled

spotted: Julia på krogen när klockan börjar närma sig midnatt. inte så full som hon önskat, med en arm om sig. fingrar som nervöst målmedvetet skrapar smeker hennes axel. så vad gör hon? slänger sin drink i sitt sällskaps ansikte eller vänder på huvudet för att kyssa honom?
jamen vad tror ni.
ingenting såklart. så rädd för att såra sig själv eller honom att hon beter sig som ett as utan att säga varken bu eller bä. en applåd på det.

Untitled

spotted: Julia som är förstående kompis när hon snackar om killen hon är kär i. och Julia hm:ar och mmm:ar och kommer med inlägg som "konstig grej att säga" eller "men varför gjorde han det?"
men i själva verket är hon inte en förstående kompis, utan lyssnar knappt. tankarna någon annanstans. (och kanske ett uns av svartsjuka i magen)

Untitled

spotted: Julia åker till Västerås och ser att allt blir sämre, men på många sätt också bättre eftersom hon är äldre nu. tar vara på släkten på ett annat sätt nu. vet att ingen är kvar för alltid nu.
Julia gör sig en egen bild av en tant(Julia gillar henne, de har saker gemensamt) innan hennes farmor hinner säga ont om henne. och det är vuxet och självständigt. och Julia är så himla trevlig. så himla trevlig.

Untitled

spotted: Julia som med en gammal vän vinglar ner för Sveavägen, Hamngatan, Kungsträdgården. de kramas och är fylleärliga mot varandra
"alltså du betyder så mycket för mig, jag är mig själv med dig och jag är så HIMLA GLAD att du ville göra det här. alltså ÄRLIGT, så himla glad. tack alltså vi har känt varandra SÅ länge"
and it's allright

Untitled

spotted: Julia kollar för mycket på Gossip Girl och spelar för mycket Sims.

1 kommentar:

  1. Intressant text, jag förstod inte riktigt men jag tyckte om att läsa det. Och bilderna <3

    SvaraRadera