"Being no poet, having no fame, Permit me just to sign my name" - Maria Callas

tisdag 27 maj 2014

15. (there will be no kisses tonight, there will be no holding hands tonight)

dagarna är tvära kast. brännande sol och sedan välbehövda moln. sunda hemmatankar och akutfniss med vänner.

hade en fredag med filmvisning. såg min egen produktion på stor duk för första gången. jag minglade som en expert och sommaren hade kommit.

hade en lördag med vänner. drack club mate med Julia på uteservering och jag lät tårar rulla ner för kinderna när vi pratade. fastän jag spenderat lång tid med ögonskuggan den dagen. senare satt jag på Tempelhof med andra jag känner. vi skrattade oss dubbelvikta och där himlen är som störst gick solen ner i pastellfärger.

hade en söndag i väntans tecken. ville ut och dansa så klädde mig lämplig. sedan när jag mötte Lola vid S-bahnen hade tydligen planerna ändrats. någon timme senare satt jag ute på en sandig strand i kall magtröja, klackskor och stay-ups. de badade, vi gjorde en eld och missade polisen med en hårsmån.

hade en oproduktiv måndag. gick till skolan för ett kort utvecklingssamtal och erkände att jag var bakfull.  mötte Lola på vägen ut, hon hade till skillnad från jag duschat och luktade inte längre rök. på kvällen såg jag klart säsong fyra av Portlandia på balkongen och vinden genom löven skapade ett stort susande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar