"Being no poet, having no fame, Permit me just to sign my name" - Maria Callas

söndag 19 september 2010

25. (vad vill ni veta om mig, fråga bara. jag berättar vad som helst)Säkerts nya skiva är fin. himla fin med vackra låttitlar. den ekar ur bra högtalare i en ensam partilokal och jag minns för en sekund allt jag känt här. och det är inte lite.
ikväll är det valvaka och sånt, jag har förberett mig mentalt för att gråta och i min ficka ligger fyra tröstcigg som får rökas ifall borgarasen fortsätter förstöra min välfärd.
kanske annars också.
(jag har i alla fall röstat idag och gjort mitt bästa för ett mer demokratiskt sverige, hoppas du gjorde detsamma)jag har ett gnag i min mage. en längtan efter att bli popkär, romantisera halsar och dra andetag ur någon annas lungor.
vet hur miserabel jag blir, men mina höstar verkar alltid hungra efter samma längtan. min höstlängtan skiter i allt vad hipster, indie, fashion eller litteratur heter och letar febrilt efter någon att andlöst vänta på. falla mot.
igår såg jag ett perfekt objekt. vi ses nog aldrig igen.jag tänker nog aldrig vara bloggig och dra ihop en frågestund eller så. det är inte riktigt min stil. det här är det närmaste vi kommer. så passa på och fråga, ifall ni mot all förmodan skulle undra något om mig, mitt liv, mina vänner, politik, mina drömmar eller något helt annat.

2 kommentarer:

  1. Vilken är din favoritbok och varför kom du på att gå med i Ung vänster?

    SvaraRadera
  2. När började du blogga? Om du fick kyssa vem du ville, vem skulle det vara? Vad brukar du tänka på innan du somnar? (något sådant.) kram

    SvaraRadera