"Being no poet, having no fame, Permit me just to sign my name" - Maria Callas

måndag 8 september 2014

24. (I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me)

i höst gör jag en film om fankultur.
det är en film som behövs. fankultur är en stor del av miljontals människors liv, men det är sällan något som talas om. när det talas om ses det ofta ned på. fangirl, muttras det. vi är irriterande, besatta, världsfrånvända.

fans gör galna saker. vi sover utanför arenor och hotell, betalar dyrt för konsert- och flygbiljetter.
men där finns också en stor kärlek. vi hittar nya vänner, supportar varandra och vår idol, har the time of our lives.

filmen kommer att cirkulera kring Lady Gagas artRAVE och dess Europaturné. Gagas fanbase består till stor del av unga tjejer och hbtq-personer. människor vars historier ständigt tystas ned i ett mediebrus som gynnar de med högst status och fetast plånböcker.

för att hjälpa till med budgeten har vi en liten crowdfundingkampanj på gång. här hittar ni den. tycker ni att det låter som ett spännande projekt får ni alltså gärna skänka en liten slant. slanten kan vara hur liten eller stor ni vill. det skulle betyda massor för mig att ha ert stöd.

hittills har vi fått enormt genomslag och blivit uppmärksammade av bland annat ladygaganow.net som tipsade om kampanjen för sina 189 000 twitterföljare. men det är svårare att öppna plånböcker än hjärtan. så vill ni göra en tjej och hennes team glada, hjälp till att finansiera och sprida kampanjen.

Tack!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar