"Being no poet, having no fame, Permit me just to sign my name" - Maria Callas

lördag 23 februari 2013

10. (the world's gonna know my name)

drömmer om Berlin ikväll. fortfarande så mycket jag önskar av mig själv idag. men Berlin är fortfarande framtiden, så den kan jag drömma om utan att inse hur naivt och destruktivt det kan vara.

jag hoppas på en egen lägenhet. där ska jag ha ett matbord där jag kan sitta. det matbordet är bara mitt och jag bestämmer vad som ligger på det. vid det bordet ska jag sitta och läsa sena nätter med så många koppar te att jag måste springa på toa varje kvart. vid det bordet ska jag fotografera mina frukostar eller sitta med min mac och skriva på mina manus. 
jag ska ha ett eget kök. det är mitt kylskåp och mitt skafferi och jag bestämmer vad de ska innehålla. köper jag inget onyttigt kan jag inget onyttigt äta. det är så enkelt. 
på dörrar och väggar: motiverande bilder och texter. för det är min lägenhet och jag bestämmer precis vad jag ska sträva efter där. lapparna byts ut mot mer aktuella i och med månaderna går.
jag vill ha ett hopprep, och medan vädret fortfarande tillåter det går jag dagligen ut på gården för ett kort konditionspass med repet.

det kommer bli så fint.
och säg mig inte att det inte är såhär det kommer att bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar