"Being no poet, having no fame, Permit me just to sign my name" - Maria Callas

tisdag 1 februari 2011

8. (ack, emmabodafestivalen 2010)

Måndag
Typmening:
Nu är vi på väg!
Jag blev utmattad av att bära väskor. Köpte engångskameror, Ella pussades. Vi åkte till Stockholm och jag plågade Ella med musikalmusik. Så småningom sallad på Waynes i Vällingby. Skittunga väskor. Handlade mat. Kom i perfekt tid till bussen. Drack te, lyssnade på Oskar Linnros, gick barfota till toan och allt var så underbart somrigt.Tisdag
Typmening:
Fan, vad tungt det är att bära de här jävla väskorna; jag dör snart.
Upp tidigt för att sedan springa till bussen och tunnelbanan. Skittunga väskor. Väntan på festivalbussen. Kom fram tidigare än planerat. Åt ohälsosamt många mackor med mjukost. Hälsade på campet. Ställde upp tältet. Chillade med Smirnoff. Gick och la oss vid elva och sov till tio.

Onsdag
Typmening:
Du har langos på näsan!
Dansade till Crystal Fighters i regnet. Träffade Jen och Ven för första gången, en tysk och en arborist. Somnade sent i en kombi efter en hel del tillsammansgung.Torsdag
Typmening:
Gurkan i Smålandsrullen är halva grejen!
Åt min första smålandsrulle, älskade den. Dissade Hoffmaestro för att sova. Sedan Peter Morén, Babian, Hästpojken, Billie the vision & the dancers, Radio Dept, Parken och Johnossi. Jag och Ella agerade hjältar när en tjej fick en astmaattack. Sen hängde vi på fetaste efterfesten och fick godaste gratismaten och bästa gratisölen.

Fredag
Typmening:
Fan vad kallt det är, ska jag gå och kramas med Axel eller?
Trummor och orgel, I'm from Barcelona, The Very Best, en dryg kille som försökte flörta med mig, jag kissade nästan på mig och sen flydde jag under Kapten Röd. På kvällen Friendly Fires.

Lördag
Typmening:
Trädmannen klättrar seriöst i träd.
Sitta på marken och lyssnar på Bye Bye Bicycle. Sen Makthaverskan. Trött dag, smålandsrullar och på kvällen under månskenet: Crystal Castles. Lite senare, lite sämre: Maskinen. Somnade återigen i en bil efter att killen bredvid mig fått massiv huvudvärk.

Söndag:
Typmening:
Min axel luktar Axel!
Vaknade i bilen, gick till Ella. Packade ihop, satte oss utanför och kom iväg med första bussen. Vi snackade med Jen och Ven och Axel vad opepp på att ta ner repet. Sov i bussen, fick skjuts upp till Årsunda. Lyssnade på Hello Saferide och Navid Modiri & Gudarna, samt P3. Väl hemma avla jag rapport, duschade och drack stora mängder te ihop med en massa mackor.det var sannerligen back in the days! men vad säger ni, ses vi i smålandsskogen i sommar?

1 kommentar: