"Being no poet, having no fame, Permit me just to sign my name" - Maria Callas

måndag 21 februari 2011

15. (i have trouble sleeping and being honest to myself)


jag har inte bara lett krystat på ett webcamkort idag. jag har även hunnit med att ta ut noter på gehör, trots min omusikalitet. jag har svalt snor, hostat, nysit. jag har läst ut Tysk Höst, som är en förbaskat bra skildring av ett trasigt land. jag har varit rädd för en eventuell kärnkraftverksolycka. jag har repat teater med mina favorittjejer.

om ni vill veta hur en sån här dag låter, så har jag gjort en spellista med dagens mest spelade låtar. klicka på bilden för att komma dit.

4 kommentarer:

 1. jag bor i Växjö! tidigare bodde jag i Karlskrona, flyttade upp till de småländska skogarna i augusti 2009 :)

  SvaraRadera
 2. Hej Julia! jag gillar din blogg och jag gillar dig.
  / Maria

  SvaraRadera
 3. Jag måste säga att jag diggar din header till hundra! Jäklarrr

  SvaraRadera
 4. sv: tja, jag står ju ut här! haha. det är väldigt litet centrum, typ en gata, så det är ju inte så väldans kul kanske. det finns inte så jättemånga mysiga caféer heller tyvärr, och ett av de två som faktiskt finns är svindyrt. om man vill bada på sommaren kan det vara småknepigt att komma till en badplats (men det går utan större problem). men det är inte så helvetiskt som det låter, promise. det finns väldigt bra cykelbanor, vilket är awesome på sommaren. så finns det trevliga människor och kul uteställen (efter vad jag har hört, har ingen egen erfarenhet av det själv). jag trivs här och ser inga större problem.. men sen flyttade jag ju från värsta hålan också. höhö.
  vet inte om det här var till någon hjälp alls, men kul om du skulle plugga här, då kanske man skulle springa på dig i stan :) vad vill du läsa?

  SvaraRadera